Skitsjukdom! | Edgar & jag
edgarochjag

Edgar & jag

Annons

Skitsjukdom!

Jo det är så att jag har Endometrios. En riktigt jobbig sjukdom som gör att jag känner mig som 90 år gammal ibland. Det finns kanske t om 90-åringar som har mindre smärta och stelhet än vad jag har. Det är extra jobbigt när jag känner mig som yngre än 30 år i huvudet.

De senaste dagarna har varit jobbiga. Smärtan har varit så påtaglig att jag inte kunnat tänka bort den. Jo det sa en läkare till mig en gång. Att man kan tänka bort smärta. Hon hade nog aldrig upplevt stark smärta som känns som en kniv upp i rumpan. Så känns det för mig. När min Endometrios gör sig påmind så får jag ont i bäckenet. Främst på baksidan över svanskotan. Det bränner och skär och känns som om jag fått en påle uppkörd i rumpan. Det är svårt att sitta stilla längre stunder. Smärtan går ofta ner i benen också vilket gör att jag knappt kan gå. Så det är tur vi har ett barn och en barnvagn. Vagnen blir som min rullator ibland. Kul liv? Nej! Jag som vill vara lycklig nu när jag äntligen har mitt barn. Så måste jag tampas med denna förbannade smärta. Jag vill leva nu! Mitt liv har varit på paus under flera år!!!

Ja! Det var lite om hur jag mår just idag. Jag är dessutom förkyld vilket gör livet lite tråkigare. Imorgon SKA jag må bättre så vi kan hitta på något roligt!!!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
edgarochjag

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna och Annica

  Hej!
  Vi är två tjejer från Göteborg som startat Ruvarpodden – en podd om barnlöshet och IVF.I podden pratar vi fritt om våra känslor, tankar och erfarenheter av vår tid som barnlösa.
  Då vi båda följt din resa mot att bli förälder undrar vi om du skulle vilja öyssna på podden – och om du gillar den – kanske nämna den i din blogg? Vi undrar även om du skulle tänka dig att medverka i ett avsnitt i podden.
  Podden har hittills släppt 3 avsnitt och vi har över 1000 lyssnare, och vi hoppas såklart på många fler. Vi finns överallt där poddar finns och även här på Facebook och instagram – under namnet Ruvarpodden.
  Tack för din tid! Hanna och Annica, Ruvarpodden

Annons
stats